4h,k,khh,s,ak, 120.0 m², 445000 €
Linjaloistonkatu 9, Espoo

Yhteyshenkilö

Jukka Teppo
Kiinteistönvälittäjä LKV
0400 552 294
jukka.teppo@24housing.com

Katso kaikki kuvat
Myyntihinta

178000.00 €

Velaton hinta

445000 €

Yhtiövastike

768.13 €

Vesimaksut

20.00 € hlö / kk

Muita kuluja

Hoitovastike sisältää tontinvuokravastikearvion 296,53/kk.mediavastike 6e/kk.vastikkeet tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa. Laina-aika 22 vuotta, joista kaksi ensimmäistä lyhennysvaipaita lainan ensimmäisestä nostosta lukien.Ilmoitettu rahoitusvastike on koron osuus.Lainan lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin.Lyhennysarvio 8,76EUR/kk/osake+koron osuus. Osakkeen ostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen erän erääntymistä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi arviolta vuonna 2021.

Kerros / Kerrokset

1/2

Keittiön varustetaso

Saarekekeittiö erillisen keittiösuunnitelman mukaan.Pakaste ja jääkaappi, keraaminen liesi, erillinen kalusteisiin upotettava uuni,liesituuletin, astianpesukone sekä kalusteisiin integroitu mikro

WC:n ja pesutilojen varustetaso

erillinen WC sekä Wc kylpyhuoneen yhteydessä

Sauna

sisustussuunnitelman mukaan täys- tai puolilasiseinä

Yhtiö

As Oy Espoon kalliopuisto

Tietoja yhtiöstä

RS- kohde, uudiskohteen ennakkomarkkinoint. .as oy:llä kaksi tonttia, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 2848 + 2455 = 5303 m2. Vuosivuokra on molemmista 21.350 EUR eli yhteensä 42.700 EUR/vuosi (+ indeksikorotukset).

Esittely

RS kohteena Saunalahden Kummelivuoren suositulle asuinalueelle, luonnonläheiseen, merelliseen ympäristöön rakentuu moderneja ja tyylikkäitä kaupunkikoteja. Asunto Oy Kalliopuisto tarjoaa upean ympäristön heti kotioveltasi aukeavan metsäisen luonnon ääreltä, merikin on lyhyen kävelymatkan päässä, eikä Keskuspuiston luontoalueellekaan ole kuin parin kilometrin matka. Saunalahden vauhdilla kasvavan ja kehittyvän alueen palvelut päiväkoteineen, kouluineen, kauppoineen ja terveyspalveluineen ovat lyhyen kävely tai pyörämatkan päässä. Kivenlahden ja Espoonlahden palvelut ja harrastusmahdollisuudet täydentävät Saunalahden alueen monipuolista tarjontaa. Kauklahdenväylä tarjoaa hyvät linja-autoyhteydet, Kivenlahteen suunnitteilla olevalle metroasemalle matkaa on noin kilometri. Länsiväylää pitkin autolla Helsingin saavuttaa noin 25 minuutissa. Asunto Oy Kallionpuisto koostuu kahdestatoista paritalokodista, pohjia on kolme erilaista. Kaikkia näitä koteja yhdistää nykypäivän perheiden asumistarpeiden erinomainen huomioiminen. Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä on huolella suunnitellut pohjaratkaisun jossa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Kaksikerroksisissa kodeissa on toimivan pohjaratkaisun bonuksena viihtyisä katettu terassi, parveke,piha-alue sekä autokatos. Pohjaratkaisun ehdoton valtti on valoisuus ja tilojen avaruus jonka mahdollistavat suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus. Avaran oleskelutilan suurista ikkunoista aukeaa rauhalliset puistomaiset näkymät, tilasta myös käynti parvekkeelle. Tässä kerroksessa löytyvät myös keittiön ja oleskelutilojen lisäksi kph sekä yksi asunnon makuuhuoneista jonka yhteydessä on myös vaatehuone. Modernit, hyvin varustellut sauna,- ja pesutilat sekä kodinhoitotilat löytyvät ensimmäisestä kerroksesta. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös tämän pohjaratkaisun kaksi makuuhuonetta. Toisesta makuuhuoneesta käynti terassille. Asunnot sisustetaan laadukkailla materiaaleilla neljän eri sisustusmaailman mukaan. Tehdessäsi varauksen ajoissa voit vaikuttaa siihen mikä sisustusratkaisu haluamassasi kodissa on ! Tulevan kotisi asuinviihtyvyyttä lisäävät modernit kodinkoneet sekä miellyttävä lattialämmitys. Tiedustele lisää: heikki.niskanen@24housing.com/ 0400 684 411.

Sijainti

Linjaloistonkatu 9 02330 Espoo Suomi

Neliöt

120.0 m²

Huoneiden lkm

4h,k,khh,s,ak

Kunto

uusi

Rakennusvuosi

2019

Katto

teräspelti

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys

Materiaali

puu

Tontin omistus

Vuokrattu

Tontin koko

2455.00 m2

Tontin vuokra-aika

27.9.2078

Tontin vuokra-aika

27.9.2078

Kaavoitus

Asemakaava

Muita tietoja

parveke
oma sauna
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus_on

Oletko kiinnostunut kohteesta? Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä sinuun.

Puhelimitse Sähköpostitse