6h,k,khh,s,ak, 136.6 m², 558000 €
Paapuuri 8 A2, Espoo

Yhteyshenkilö

Heikki Niskanen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Toimitusjohtaja
0400 684 411
020 198 6888
heikki.niskanen[at]24housing.com

Katso kaikki kuvat
Myyntihinta

211233.39 €

Velaton hinta

558000 €

Yhtiövastike

951.58 €

Vesimaksut

20.00 € hlö / kk

Muita kuluja

Sähkö ja lämmitys kulutuksen mukaan. Hoitovastike sisältää tontinvuokravastikearvion 303,12/kk. Mediavastike 6e/kk.vastikkeet tarkistetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa. Laina-aika 22 vuotta, joista kaksi ensimmäistä lyhennysvaipaita lainan ensimmäisestä nostosta lukien.Lainan lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Osakkeen ostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen erän erääntymis. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi arviolta vuonna 2021.

Keittiön varustetaso

Saarekekeittiö, erillisen keittiösuunnitelman mukaan.Pakaste ja jääkaappi, induktioliesi, erillinen kalusteisiin upotettava uuni,liesituuletin integroitu kalusteisiin, astianpesukone sekä kalusteisiin integroitu mikro

WC:n ja pesutilojen varustetaso

kylpyhuone kaikissa kerroksissa. Saunan yhteydessä olevassa kaksi suihkua.

Sauna

sisustussuunnitelman mukaan täys- tai puolilasiseinä

Yhtiö

As Oy Espoon kalliopuisto

Tietoja yhtiöstä

RS- kohde, uudiskohteen ennakkomarkkinoint. .as oy:llä kaksi tonttia, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 2848 + 2455 = 5303 m2. Vuosivuokra on molemmista 21.350 EUR eli yhteensä 42.700 EUR/vuosi (+ indeksikorotukset).

Esittely

RS kohteena Saunalahden Kummelivuoren suositulle asuinalueelle, luonnonläheiseen, merelliseen ympäristöön rakentuu moderneja ja tyylikkäitä kaupunkikoteja. Asunto Oy Kalliopuisto tarjoaa upean ympäristön heti kotioveltasi aukeavan metsäisen luonnon ääreltä, merikin on lyhyen kävelymatkan päässä eikä Keskuspuiston luontoalueellekaan ole kuin parin kilometrin matka. Saunalahden vauhdilla kasvavan ja kehittyvän alueen palvelut päiväkoteineen, kouluineen, kauppoineen ja terveyspalveluineen ovat lyhyen pyörämatkan päässä. Kivenlahden ja Espoonlahden palvelut ja harrastusmahdollisuudet täydentävät Saunalahden alueen monipuolista tarjontaa.Kauklahdenväylä tarjoaa hyvät linja-autoyhteydet, Kivenlahteen suunnitteilla olevalle metroasemalle matkaa on noin kilometri. Länsiväylää pitkin autolla Helsingin saavuttaa noin 25 minuutissa. Asunto Oy Kallionpuisto koostuu kahdestatoista paritalokodista. Kaikkia näitä koteja yhdistäänykypäivän perheiden asumistarpeiden erinomainen huomioiminen. Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä on huolella suunnitellut pohjaratkaisun jossa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Ainoastaan A talon kahdessa asunnossa on paljon lisätilaa sisäänsä kätkevä kellarikerros.Pohjaratkaisun bonuksena viihtyisä terassi, parveke,piha-alue sekä autokatos. Kodin ehdoton valtti on valoisuus ja tilojen avaruus jonka mahdollistavat suuret ikkunat ja korkea huonekorkeus. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevat avarat oleskelutilat. Suurista ikkunoista aukeaa rauhalliset puistomaiset näkymät, tilasta myös käynti parvekkeelle. Tässä kerroksessa löytyvät myös keittiön ja oleskelutilojen lisäksi kylpyhuone sekä iso makuuhuone vaatehuoneella. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat talon kolme tilavaa makuuhuonetta, yhdessä näistä on vaatehuone, yhdestä käynti katetulle terassille.Myös tässä kerroksessa on kylpyhuone. Huomattavat varastotilat, modernit ja hyvin varustellut kodinhoitohuone, sauna- sekä kylpyhuonetilat sijaitsevat käytännöllisesti omassa kerroksessaan kellarissa erillään oleskelutiloista. Asunnot sisustetaan laadukkailla materiaaleilla neljän eri sisustusmaailman mukaan. Tulevan kotisi asuinviihtyvyyttä lisäävät modernit kodinkoneet sekä miellyttävä lattialämmitys. Tiedustele lisää:heikki.niskanen@24housing.com/0400 684 411.

Sijainti

Paapuuri 8 A2 02330 Espoo Suomi

Neliöt

136.6 m²

Huoneiden lkm

6h,k,khh,s,ak

Kunto

uusi

Rakennusvuosi

2019

Katto

teräspelti

Lämmitys

Vesi-ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys

Materiaali

puu

Tontin omistus

Vuokrattu

Tontin koko

2455.00 m2

Tontin vuokra-aika

27.9.2078

Tontin vuokra-aika

27.9.2078

Muita tietoja

parveke
oma sauna
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus_on

Oletko kiinnostunut kohteesta? Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä sinuun.

Puhelimitse Sähköpostitse