5-6mh, oh, arkioh, keittiö, 2 erill.wc, kph/wc, sauna, pkh, lasitettu vilpola, khh, parveke, oh:een ulkokuisti,, 225.0 m², 369000 €
Peltolantie 55, Lohja

Yhteyshenkilö

Tapio Litmala
Alue-edustaja
040 831 5567
020 198 6882
tapio.litmala[at]24housing.com

Katso kaikki kuvat
Myyntihinta

369000.00 €

Velaton hinta

369000 €

Muita kuluja

nuohooja n. 100EUR/v, saostuskaivon tyhjennys n. 120EUR/v, auraus 100-200EUR/v

Keittiön varustetaso

Tanskalainen HTH keittiö, komposiittikivitasot, vetimettömät ovet/laatikot, apteekkikaappi, Le Mans alakulmakaappi, maustekaappi. Integroidut Mielen koneet (astianpesukone, induktioliesi, pieni-ja iso erillinen kiertoilmauuni). Jää-/pakastekaappi on LG.

WC:n ja pesutilojen varustetaso

2 erillistä WC:tä alakerrassa ja yläkerrassa kylpyhuone. Willeroy&Boch ja IDO altaita, IDO Trevi WC istuimet (3). Kylpyhuoneessa Integroitu upotettu amme. Pyyhekuivain.Suihkuhuoneessa kahdet suihkut sekä kuraritilä hanalla ja suihkulla. Integroitu peili, sekä pysty seinäkaappi. Saunassa Harvia puukiuas ja lasikuituvalot.

Muut tilat

Huoneistoala n. 190m2, kerrosala n. 225m2

Rasitteet

Kysy välittäjältä

Palvelut

Kauppa/huoltoasema n. 2,6km, kylpylä Päiväkumpu n. 800m

Esittely

Etsitkö omakotitaloa tai mahdollisesti"kakkoskotia"maaseudun rauhasta idyllisessä maalaismaisemassa Karjalohjalla, mutta kuitenkin peruspalvelujen läheisyydestä. Kauppaan matkaa n. 2,5 km ja Päiväkummun kylpylä Lohjajärven rannalla on kävelymatkan päässä (n. 800 m). Helsingistä ja Turusta noin tunnin ajomatkan päästä löytyy hyvinvarusteltu uudenkarhea omakotitalo vähän yli 2 hehtaarin tontilta (peltoa ja metsää). Kirkasvetinen Puujärvi hienoine uimarantoineen löytyy muutaman sadan metrin päästä ja Päiväkummun uimarantaan n. 1 km. Talossa on 5-6 makuuhuonetta, olohuone alakerrassa ja arkiolohuone yläkerrassa. Alakerrasta löytyy HTH:n keittiökivitasoilla ja Mielen integroiduilla kodinkoneilla (2 uunia, induktioliesi, astianpesukone, mikro, jää-/pakastinkaappi on LG:n.). Alakerrassa on 2 WC:tä, reilu aula, sauna, suihkuhuone, pukuhuone ja lasiveranta sekä pieni kodinhoitohuone. Yläkerrassa upea kylpyhuone integroidulla Duravit kylpyammeella. Terassitilaa riittää isommallekkin porukalle, osa terassista katettu. Talo on rakennettu vankoista materiaaleista perinteitä kunnioittaen. Oma kaivo sekä vesien suodatusjärjestelmä, joten vesistä ei joudu maksamaan. Talo on sähkölämmitteinen (kasvisöljypohjaiset lämpöpatterit, sekä lattialaatoitusalueet sähkölämmitteiset). Lisäksi ilmalämpöpumppu. Kiinteistö myydän 1/2 määräosana; omistusta heijastetaan hallinnanjkosopimuksen mukaisesti alue- B. Voit tutustua Karjalohjaan allaolevasta linkistä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Karjalohja Tähän kannattaatutustua. Vain yksityisnäytöt. Tied. ja esittelyt Tapio Litmala p.040 8315567.

Sijainti

Peltolantie 55 09120 Lohja Suomi

Neliöt

225.0 m²

Huoneiden lkm

5-6mh, oh, arkioh, keittiö, 2 erill.wc, kph/wc, sauna, pkh, lasitettu vilpola, khh, parveke, oh:een ulkokuisti,

Kiinteistön nimi

Hauinlampi

Rakennusvuosi

2011

Katto

Monimuotoinen harja/konesaumattu pelti

Lämmitys

suorasähkö, ilmalämpöpumppu, varaava takka

Materiaali

Harkko/puu

Tontin omistus

Oma

Tontin koko

43500 m2

Korjauksia

Ylläpitohuoltoa

Kaavoitus

Suunnittelutarvealue

Muita tietoja

parveke
oma sauna
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Viemäri: Saostuskaivo

Oletko kiinnostunut kohteesta? Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä sinuun.

Puhelimitse Sähköpostitse