6h, oh, k, rt, tstoh, takkah, 2vh, khh, 3 wc, 2 s, 2 kph, pukuh, 2 arkistoa, 286.0 m², 698000 €
Lintumetsäntie 11 B, Espoo

Yhteyshenkilö

Heikki Niskanen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Toimitusjohtaja
0400 684 411
020 198 6888
heikki.niskanen[at]24housing.com

Katso kaikki kuvat
Myyntihinta

698000.00 €

Velaton hinta

698000 €

Puhtaanapito

270.00 €

Vesimaksut

18.33 € 'kk

Keittiön varustetaso

Liesi, uuni, liesikupu, apk, jääviileäkaappi ja pakastinkaappi, paljon laskutasoa, syvät altaat 2kpl, pyökkiset kaapinovet, avohyllyköitä.

WC:n ja pesutilojen varustetaso

3 wc.tä pääosin laattalattiat, seinät laatta / maali, katot paneli, peilikaapit
Kph 2kpl materiaalit: lattiat laatoitettu, seinät laatoitettu, katot puupaneli
Sauna 2kpl materiaalit: lattiat laatoitettu, seinät ja katto lämpökäsitelty haapa

Muut tilat

Rakennuksen ulkopuolisia tiloja: Katettu laatoitettu keskikerroksen isoparveke, katettu yläkerran pikkuparveke lasituksilla. Alinna laatoitettu / katettu vilvoittelutila, lasitettu. Myös portaat eteläpihalta alavilvoittelutilaan on laatoitettu.
Autokatos, ulkovarasto ja varastonkuisti. Pääsisäänkäynnin portaikko sekä kuisti ovat laatoitetut. Pihalla pulpettikattoinen, sähköistetty grillikatos. Edellämainitut yht.noin 101m2. Pihan paikoitus- ja sisäänkäyntialueet ovat pihakivetetty. Käytävät Ahvenanmaan punainen kivituhka. Tontin rajoja reunustavat puuaita seka tuija puuaita.

Palvelut

Kauppa 400m, Seurakuntakeskus 300m, Kioski, parturi, kukkakauppa 440m, Sello 2km. Koulut: Alakoulu Lintuvaarankoulu 400m, Lintumetsänkoulu yläkoulu 300m

Esittely

UPEA ARVORAKENNUS ODOTTAA UUSIA ASUKKAITA LINTUMETSÄSSÄ Nyt myynnissä arkkitehti Mika Rahusen suunnittelema arvorakennus, joka sijaitsee Espoon Lintuvaaran Lintumetsän parhaalla paikalla, lähellä Helsingin rajaa. Lintumetsän tunnelma on säilynyt samana kuin entisajan helsinkiläisten suosimassa huvila-kaupunginosassa. Talon toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa keskikerroksessa erillisen kotitoimiston / muun toimitilan pitämisen, myös omalla sisäänkäynnillä. Alakerran 8-hengen matalalämpö-sauna äänentoistoineen ja kuituvaloineen, pukuhuonetila ja takkatila luovat mahdollisuudet myös edustustilaisuuksiin. Takkatilasta oma käynti katettuun ja lämmitettävään vilpolaan, josta laatoitettuportaikko etelä-pihalle ja täysisähköistetylle grillikatokselle. Tämä huolella rakennettu ja ylläpidetty kolmitasoinen arvorakennus on arjessa toimiva ja vapaa-ajan vieton mahdollistava koti suurellekin perheelle. Yläkerrassa arkisauna. Talon rakenne myötäilee 2000-luvun passiivitalon rakennetta. Pääsisäänkäynti on laatoitettu ja parkkipaikat (4) talon etupihalla on Uni-kivitetyt. Keittiö on suunniteltu Työtehoseuran mukaisesti. Talon huoneet ovat reilunkokoisia ja luonnonvaloa virtaa kauniisti sisään. Valaistusta ja erilaisia tunnelmia on mietitty tarkkaan. Olohuone on avara. Tilavuutta korostaa 6-metrinen korkeus, joka ylhäällä rajautuu seuraavan kerroksen lasitiili- ja rosteri-kaiteeseen. Parvekkeet ja piha ovat etelä- ja länsisuuntaiset. Aurinko ottaa täyden valon koko vuorokaudesta ja hemmottelee pihaa. Kompakti piha on suunniteltu lapsia ja lasten turvallisuutta ajatellen. Suojaisa ja kaunis piha on viihtyisä ja mahdollistaa innokkaalle puutarhurille halutessaan myös lisäpuuhastelua.

Sijainti

Lintumetsäntie 11 B 02660 Espoo Suomi

Neliöt

286.0 m²

Huoneiden lkm

6h, oh, k, rt, tstoh, takkah, 2vh, khh, 3 wc, 2 s, 2 kph, pukuh, 2 arkistoa

Kunto

Hyvä

Rakennusvuosi

2004

Katto

Harja / Dekra-kiviteräskate

Lämmitys

Sähkötoiminen massiivienergiavaraaja, vesikiertoinen lattialämmitys ja vesipatterit

Materiaali

Betoni / puu

Tontin omistus

Oma

Tontin koko

675 m2

Rakennusoikeus

Käytetty

Korjauksia

Ryhmäkeskus suurennettu 2012 samalla lisätty aurinkosähkövaraus keskukseen.
Jalalliset pihavalot, 5 kpl, uusittu 2016.
Alakerran ulkokiviportaikon laatoitus uusittu 2018.

Kaavoitus

Asemakaava

Muita tietoja

parveke
oma sauna
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Energiatodistus_on
Viemäri: Kunnan

Oletko kiinnostunut kohteesta? Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä sinuun.

Puhelimitse Sähköpostitse