Tupakeittiö+2mh+ph+s+2wc+vh+parveke, 65.0 m², 61500 €
Kuulammentie 5, Taivalkoski

Yhteyshenkilö

Risto Huttunen
Kiinteistönvälittäjä LKV
0400 382 947
risto.huttunen@24housing.com

Katso kaikki kuvat
Myyntihinta

61500.00 €

Velaton hinta

61500 €

Yhtiövastike

132.64 €

Muita kuluja

Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan.

Keittiön varustetaso

Toimiva, ja hyvin varusteltu keittiö. Keittolevy. Jääkaappi. Astianpesukone. Liesituuletin. Sähköuuni/grilli.

WC:n ja pesutilojen varustetaso

Alakerrassa wc pesuhuoneen yhteydessä, ja yläkerrassa toinen erillinen wc. Laatta. Kaakeli. Suihku. Bidee. Peili. Lattialämmitys.

Sauna

Sähkökiuas. Paneli. Laatta. Paneelit, ja lauteet uusittu 2014.

Ikkunoiden suunta ja maisemat

Ympäröivään luontoon sekä kuulammelle.

Palvelut

Kirkonkylän keskusta, jossa kaupat, Alko, ravintolat yms. Koulut: 3,5 km . Koulut: 3,5 km.

Yhtiö

Kiinteistö Oy Kuuharju

Tietoja yhtiöstä

Vastikkeeseen kuuluu: Tonttivuokrat (mökki,kuulampi,rantasauna), kiinteistövakuutus, isännöinti, vartiointi, kirjanpito, tilintarkastus, jätehuolto, kiinteistövero, kiinteästi asennettujen laitteiden korjaus tai uusinta (esim. kiuas,lämminvesivaraaja, astianpesukone).

Esittely

Tupakeittiö+2mh+ph+s+2wc+vh+parveke. Hanki tästä itsellesi hyvä vapaa-ajanasunto Taivalvaaran rinteiden, ja latujen läheisyydestä, joka soveltuu mainiosti myös vakituiseen asumiseenkin. Tilat tässä komeassa mökissä sijaitsevat kahdessa kerroksessa, ja yläkerrassa sijaitsee todella suuri parveke,joka kiertyy koko mökin toisen puolen mukaisesti. Mökkiä on myös remontoitu viime vuosien aikana, ja asennettu ilmalämpöpumppu. Alueella on myös mainiot kalavedet, sillä lähipiirissä sijaitsevat mm. Ii-joki, Kostonjoki, Jokijärvi, Tyräjärvi, Korvua jne. Ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Laskettelurinteet ja maastohiihtoladut ovat kävelymatkan päässä samoin varsinkin nuorten, veteraanien ja naismäkihyppääjien suosima kansainvälinen mäkihypyn harjoittelukeskus. Lähietäisyydeltä (n. 2 km) löytyy myös moottorikelkan vuokrausmahdollisuus sekäkuntosali ja minikylpylä. Kesäisin pitkille vaellusreiteille, sauvakävelypuiston reiteille ja frisbeegolfradalle sekä maastopyöräreiteille pääsee suoraan mökeiltä. Urheilukenttä, koskimelontakeskus, uimarannat ja Iijoen koskikalastusalue ovat kaikki parin kilometrin sisällä. Haluttaessa mökki on myös hyvä sijoituskohde, koska se sijaitsee lomakylässä, jonka kaikkien vuokrakäytössä tällä hetkellä olevien mökkien yhteenlaskettu käyttöaste on n. 60% / vuosi. Vastikkeeseen kuuluu: Tonttivuokrat (mökki,kuulampi,rantasauna), kiinteistövakuutus, isännöinti, vartiointi, kirjanpito, tilintarkastus, jätehuolto, kiinteistövero, kiinteästi asennettujen laitteiden korjaus tai uusinta (esim. kiuas,lämminvesivaraaja, astianpesukone). SOVI ESITTELY ! Myyntiä hoitaa: Risto Huttunen, GSM: 0400-382 947, E-mail: risto.huttunen@24housing.com

Sijainti

Kuulammentie 5 93400 Taivalkoski Suomi

Neliöt

65.0 m²

Huoneiden lkm

Tupakeittiö+2mh+ph+s+2wc+vh+parveke

Rakennusvuosi

1990

Katto

Harja / Huopa

Lämmitys

Sähkö / Puu

Materiaali

Hirsi. Kivi.

Tontin omistus

Vuokrattu

Tontin koko

1000.00 m2

Kaavoitus

Asemakaava

Muita tietoja

parveke
oma sauna
Vapautuminen sopimuksen mukaan

Oletko kiinnostunut kohteesta? Jätä yhteystietosi meille, niin otamme yhteyttä sinuun.

Puhelimitse Sähköpostitse